FOTOESCULTURA

Fes-te la teva propia figura

PROCÉS

1

Sessió d'escaneig

El procés comença amb una sessió d’escaneig integral que dura aproximadament deu minuts, en els quals la persona ha d’estar totalment inmóvil per una bona captació d’imatge.

2

Postproducció

La post-producció es realitza calibrant i corretgint les dades captades amb l’escàner. Això s’aconsegueix mitjançant un software específic que treballa la malla i la textura de la imatge per aconseguir la màxima fidelitat i realisme.

3

Imprimir figura

En aquest pas, l’arxiu s’envia a la impresora que, capa a capa, va donant forma al que serà finalment la figura. Un cop acabada s’infiltra amb una cola especial que li dóna la duresa suficient i el resultat final.

4

Entrega

La figura està acabada i a punt per ser lliurada.

RECOMANACIONS

1. És recomenable portar roba amb colors més aviat vius i adoptar un postura cómoda i natural durant el procés d’escaneig.

2. No és recomenable utilitzar roba reflectant, brillant o amb transparències, ja que aquesta és difícil de manipular, i no es reflexarà en la figura.

3. Per als nens petits que no puguin matenir la posició estàtica durant l’escaneig, no es pot assegurar un bon resultat final.

4. Els objectes que es vulguin incorporar a l’escena que siguin massa petits o prims, poden donar problemes a l’hora de reproduir-los.
PREUS FOTOESCULTURA

GRAN

Mida : 20cm

Preu : 140€

Reservar Ticket Regalo

MITJANA

Mida : 17cm

Preu : 90€

Reservar Ticket Regalo

PETITA

Mida : 14cm

Preu : 75€

Reservar Ticket Regalo

NENS

Mida : 10 - 12cm

Preu : 75€

Reservar Ticket Regalo


PROMOCIONS

Parelles

dte. 10% (2 pers)

Famílies

dte. 15% (3-5 pers)

Grups y empresas

dte. 20% (5+ pers)

OPCIONS

Contacto

info@3dcopy.cat

635 891 576